WINALITE LOVE MOON ANIONOS TISZTASÁGI ÉS INTIMBETÉTEK


A tartalomhoz

A TURMALIN

A turmalinnak már az ókori emberek is különleges értéket tulajdonítottak. A 17. században mint a bölcsesség szimbóluma tűnt fel ismét. Az arab hagyomány szerint a turmalin a nap köve, ami erősíti a testet, és megóv a rémálmoktól.


A turmalin az utóbbi évtizedekben egyre több egyetemi kutató és fejlesztő központ figyelmét felkeltette.
Ennek a nagyfokú figyelemnek az oka az, hogy a bolygónkon ez az egyetlen kristály ami természetéből adódóan képes elektromosságot, kisugározni. Nem mesterséges áramforrás, hanem
a természet ajándéka.
1986-ban egy Japán kutatóközpontban egy kísérlet részeként a turmalint apró darabokra törték.
Minden kis darabka elekródaként viselkedett, egyik végén pozitív, másik végén negatív töltést sugározva. Az elektródák, még akkor is működtek, ha 1000 °C-ra hevítették a kristályokat. Amikor két turmalin darabka pozitív és negatív elektródái összekapcsolódnak, érintkeznek és 0,06mA elektromosságot termelnek.
Ez egészen különleges egy természetes kristálytól.


A mint egy bio "szupertöltő", ionizálja a környezetét. Emellet csökkenti a klaszterméretét, ezzel mélyebben hidratálja a bőrt és szervezetet. Mindezt teljesen természetes úton.
E tulajdonságai miatt a mély infravörös sugarak és a negatív ionok forrása.
Javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, növeli a mentális állóképességet és az immunrendszer erejét.
A turmalin által kisugárzott mély infra sugarak ( rövidítése FIR- far infra red ) a testünket a víz frekvenciájára hangolják.
A testünk molekulái ugyanazt a rezgésfrekvenciát veszik fel amivel a víz is rendelkezik. A turmalin elektromágneses sugárzását a test elnyeli, és ez az elektromágneses hullám-energia megemeli az anyag molekuláris rezgésszámát.
Ez egy egészen fantasztikus kapcsolat az anyag és az élő szervezet között. Az élő szervezet magába szívja ezeketa mély infra sugarakat 8-14 mikronos hullámhosszon.
Ezáltal az élő szervezet energiaszintje megnő, a molekulák rezgésszáma emelkedik, aktivizálja a sejteket, és a sejtanyagcserét.

A Winalite LoveMoon Anion betétekbe - szabadalommal védve - Turmalin kristályos anion réteget építettek be. Ezáltal, és a speciális rétegei miatt méltán lett rövid idő alatt piacvezető már eleve a kivételes nedvszívó képessége miatt is.
De a fentiekben ismertetett preventív tulajdonságai miatt gyakorlatilag egy antibakteriális segítőt, szagmegkötőt, természetes gyógyítót varázsolhatunk fehérneműnkbe. A betétek az alpesi hegyekéhez hasonló mennyiségű anionokat tudnak felszabadítani (5300 db/légcm3).

Kinek és mikor ajánlott a használata?

- menstruációkor illetve már előtte - megelőzendő a menstruáció előttiüneteket
- áldott állapotban fertőzések megelőzésére, vizsgálatok, szülés ill. műtét után
- hüvelyi vagy húgyuti fertőzéseknél
- szexuális együttlétek után
- medencék, fürdők használata után
- aranyeres panaszoknál
- here- prosztatagyulladásnál
- vizelettartási nehézségeknél
- hüvelyszárazság esetén ...

De számos bőrelváltozás (bőrgyulladás, pattanás, felfekvés...), illetve a steril sebgyógyulás elősegítésesebészek és bőrgyógyászok használják már itthon is meglepő sikerrel - egyelőre kísérleti jelleggel.
Magyarországon az elsők között nálunk.
Ezért az anion-betétekkel a menstruációs időszakon kívül is, és nem csak nőknek nyílik lehetősége karbantartani a kismedencét.
Mindezek mellett a turmalin kristály védelmet nyújt a memóriazavarok ellen, normalizálja a vérnyomást.
A turmalin erősíti a szívet és támogatja a méregtelenítést, ösztönözi a vastagbél kiválasztási folyamatait, segít a székrekedésnél és hasmenésnél.
A turmalin ösztönözi a meridiánok energiafolyamát és a teljes anyagcsere tevékenységét. A forradási hibák gyógyításában is igen nagy siker érhető el vele. Erősíti az izom-, nyirok- és idegrendszert.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe