WINALITE LOVE MOON ANIONOS TISZTASÁGI ÉS INTIMBETÉTEK


A tartalomhoz

MI AZ ANION?

Mi az anion? Miért segít?

Az anion, ez a negatív töltésű részecske a levegőben, különböző környezetben, eltérő mennyiségben fordul elő. A levegőből oxigént szabadít fel és ebben a baktériumok 30-60 mp alatt elpusztulnak.

Elengedhetetlen a szervezet egészséges működéséhez.

1300 anion/cm3 felett már javul a közérzetünk.

A Love Moon betétekben található anionos csík nedvesség és hő hatására aktiválódik.

Ekkor 5. 800 anion/cm3 körül bocsát ki részecskéket akár 12 órán át, és ezek az ionok oxigén molekulákat hoznak létre nagy mennyiségben, ez adja a termék egyediségét.

Mi is az anion? Az anion egy negatív töltésű részecske (többlet elektronja van). A levegőben ez az elektromos feszültséggel gerjesztett negatív töltésű aktív oxigén molekula. Frissességet érzünk az erdőben vagy tavasszal, amikor is az anion mennyiség bőséges. Az anion elősegíti a sejtanyagcserét, növeli az életerőt és étvágyat, tisztítja a vért és nyugtatja az idegeket, ezért a levegő vitaminjának is nevezik. Anionban gazdag helyen frissnek érezzük a levegőt.

Mit tesz az anion? Amikor a levegő anion mennyisége meghaladja az 1000 anion/cm3 értéket, az alfa hullámok késztetik az agyat az idegesség és feszültség feloldására, amelyek az asztma és migrén fő okai. Szabályozza a serotonin és szabad histamin kiválasztást, elősegítve a szellemi aktivitást és feszültségoldást. A levegő anion mennyisége jelentősen befolyásolja az egészségi állapotot és a gyógyulási folyamatokat.

A vér tisztítása. Az anion növeli a vérben található ásványi összetevők (kalcium, nátrium, kálium) arányát, és ezzel az alkalizálással tisztítja a vért. Sejt aktivizálás. Amikor az anionok száma nő a vérben, az anyagok elektromos változása előnyösen hat a sejtmembránra. Ez alkalizálja és tisztítja a vért.

Immunrendszer erősítés. Amikor az anionok száma nő a vérben, a gamma globulin mennyiség szintén nő a vérben. Ez megnöveli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezért az anion terápia gyógyító hatása nagyon jelentős.

Központi idegrendszer szabályozása. Az anionok szabályozzák a központi idegrendszert, amely felelős az érrendszer és a belső szervek működéséért, és segít minket pozitívan gondolkozni és érezni. Az anion élénkíti az egész szervezetet, beleértve az idegrendszert, érrendszert, sejteket, nyirokrendszert, javítva azok működését, növelve az életerőt.
Szóval az anionok pótolhatatlan segítőink az emberi egészség megerősítésében és az élet meghosszabbításában. Az anionok számától függően az emberek sokáig élnek és egészségesek egész életük során.

Hogyan és mire használhatjuk még a betétben található anionos csíkot?
- Sokan jelezték, hogy a Love Moon anionos betét használata mellett, a menstruáció időszaka alatt elmaradtak a megszokott görcsök, közérzetük is kiegyensúlyozott.
- Többen kipróbálták már fejfájásra, derékfájásra, izületi fájdalmak csillapítására is.
Az új, originál betétből el kell távolítani a második réteget, a jól látható zöld színű csíkot. Ezt lehet több céllal felhasználni.Az enyhén benedvesített csíkot kell a kezelendő felületre helyezni. Ha megszáradna újból be kell nedvesíteni, többször ismételhető. (Konkrétan pl.: fejfájás esetén a nedves csíkot a legfájdalmasabb pontra kell felhelyezni, derékfájásnál úgyszintén.)
- Csak a negatív anionos csík használata esetén kiütések múlhatnak el.Az egyik legkirívóbb eset, amikor egy Staphylococcos-al megfertőzött gyermeket napok alatt sikerült meggyógyítani a ráhelyezett nedves anionos csíkokkal:


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe