WINALITE LOVE MOON ANIONOS TISZTASÁGI ÉS INTIMBETÉTEK


A tartalomhoz

SZÁMMISZTIKA

Egy kis számmisztika - Melyik medál az enyém?


A számok bűvös titka


Winalite Turmalin MEDÁL

Minden medálon van egy szám, hogy melyiket válaszd, azt itt megtudhatod.

Ősidők óta hisznek az emberek abban, hogy a számok meghatározzák sorsunkat, elárulják jellemvonásainkat, megmutatják jövőnket, és segítenek megtalálni a boldogságot. Állítólag minden számnak mágikus jelentése van.

Vajon véletlen csupán, hogy a Bibliában is olyan sokszor szerepel a 7-es szám? (Sámson, pl. hét napig ünnepelte esküvőjét) A görögök szerint hét világcsoda létezik, és hét bölcs. Egyikük hét időszakra osztotta fel az emberi életet is. A világ teremtője a hetedik napon pihent.

A számok rejtélyességének titkát sokan kutatták már

A filozófus Pitagorasz, a jós Nostradamus és a modern pszichológus C. G. Jung is. Megdöbbentő, de eredményeik teljesen megegyeznek!

Minden embernek 2 sorsszáma van

1. A szívszám árulkodik rejtett belső lényünkről.
2. A születési számból pedig megismerhetjük sorsunkat és jövőnket.

A szívszám

Add össze a vezeték- és keresztnevedben szereplő magánhangzók pontszámát. A hosszú magánhangzók megfelelnek a rövideknek. (Az y magánhangzónak számít, ha a vezeték- vagy keresztnév más magánhangzót nem tartalmaz.)

Példa: Kiss Elek

1 + 5 + 5 = 11 = 1 + 1 = 2

A születési szám

Add össze születési idődnek számjegyeit.

Példa: 1964.01.06.

1 + 9 + 6 + 4 + 1 + 6 = 27 = 2 + 7 = 9
Most már csak azt kell tudni, hogy mit jelentenek a kapott számok.1
Isten száma

Az 1-es szám minden dolog ősi egységét, az "egész"-et, a mindenhatóságot, a világegyetemet és a jóságot jelenti. Mint minden páratlan szám, az l-es is a férfiasságot jelképezi.

Az 1-es szívszámú ember tulajdonságai

Célratörő, sikeres, állhatatos jellemű, öntudatos, becsvágyó, önálló, erélyes, megbízható, lelkesedni tudó és nyitott minden új iránt. Nagyon jó koncentráló képességgel és emlékezőtehetséggel rendelkezik.

Negatív tulajdonságai

Gyakran makacs, néha uralkodni akaró, sőt zsarnoki. Nem kész alárendelni magát, nehezen köt igazi barátságot.
2 A számok anyja

A 2-es szám az ellentéteket és a nőiséget jelenti (mint minden páros szám). Vannak olyanok, akik a 2-es szám kettősségét - tehát negativitását - hangsúlyozzák, vannak, akik pedig pont az ellenkezőjét. Hiszen a 2-es szám nélkül nem lennének a világban egymást kiegészítő dolgok. Két nem létezik (nő, férfi, két pólus: pozitív és negatív, a jó és a rossz, a fönt és a lent).

A 2-es szívszámú emberek tulajdonságai

Szelíd, szeretetre méltó, tapintatos, békülékeny, kiegyensúlyozott, békeszerető, harmonikus, lelkiismeretes, rendszerető, szerény és diplomatikus. Jellegzetes szellemi képességekkel rendelkeznek.

Negatív tulajdonságai

Gyakran ingadozó és határozatlan.3
A tökéletes szám

A 3-as szám legyőzi az 1-es és 2-es szám közti ellentétet. Jelenti az egységet, a harmóniát, a bölcsességet és a keresztény szentháromságot. Három dimenzió létezik (hosszúság, szélesség, mélység), három halmazállapot (szilárd, folyékony, gáz), három alapszín (piros, sárga, kék), három napszak (reggel, dél, este) és három világ (Ég, Föld, Pokol).

A 3-as szívszámú emberek tulajdonságai

Nagyon tehetséges, fantáziadús, sokoldalú, energikus, merész, eleven, szellemes, vicces, élénk, sikeres, becsvágyó, tevékeny, szorgalmas és szerencsés.

Negatív tulajdonságai

Némelykor szétszórt, fecsegő, szeszélyes, sőt parancsoló.4
A rend száma

A 4-es szám a rendet és a teljességet jelenti. Négy égtáj van, négy évszak, négy Hold-szak, négy alapelem és négy vérmérséklet. A Biblia négy evangélistát ismer, de ugyanakkor az Apokalipszis négy lovasát is, akik a halált és a romlást hozzák.

A 4-es szívszámú emberek tulajdonságai

Szolid, praktikusan gondolkodó, földhözragadt, nyugodt, kitartó, szorgalmas, társadalmilag elismert, jó szervezőkészséggel rendelkezik, és nagyon keményen tud dolgozni.

Negatív tulajdonságai

Néha kissé fantáziátlan és nehézkes.

5 A természet száma

A nagy pszichológus, C. G. Jung számára az 5-ös szám a természetes ember jelképe (törzs, két láb, két kar). Goethe javasolta az ötéves próbaházasságot. Öt érzékszervünk van, öt ujjunk, sok virágnak öt levele.

Az 5-ös szívszámú emberek tulajdonságai

Intelligens, szimpatikus, szeret utazni, kedveli a kalandokat, szereti a rizikós helyzeteket, mozgékony, sokoldalú, szórakoztató, lelkesedni tudó és jó üzleti érzékkel rendelkezik.

Negatív tulajdonságai

Kissé kiszámíthatatlan, nyugtalan és türelmetlen vagy.

6 A szerelem száma

A 6-os szám a szexualitás, otthoni élet, házasság és család jelképe. A hatágú csillag alakja Indiából származik, és leegyszerűsített módon ábrázolja két háromszög egyesülését. (A 3-as szám az egységet és a megtermékenyítést jelenti.) A világ teremtése is hat napig tartott. Ezért számít a 6-os szám a jól megalkotott művek jelképének.

A 6-os szívszámú emberek tulajdonságai

Kellemes és vonzó ember, akinek keresik a társaságát, és tanácsaira adnak. Nagyon képes szeretni erotikus, szociális és lelki értelemben véve is. Kész feláldozni magát a családért. Gyakran vannak romantikus elképzelései. A háziasság és kényelmesség sokat számít.

Negatív tulajdonságai

Néha kissé pazarló és féltékeny.
7
A bűvös szám

A 7-es szám jelképezi a teremtés rejtélyeit. A hetedik napon pihent meg Isten, a Bibliában a 7-es a leggyakrabban előforduló szám. A hét 7 napból áll, és a vallás is hét halálos bűnt ismer.

A 7-es szívszámú emberek tulajdonságai

Nagy fantáziával rendelkező, intelligens, áldozatkész, idősebb korában méltóságteljes, tartózkodó, tud magán uralkodni. Jellegzetes tudományos és filozófiai hajlamai vannak, és jó érzéke a misztikához.

Negatív tulajdonságai

Gyakran túl komoly, és nincs humorérzéke. Néha nem eléggé tapintatos.

8 A szerencse száma

A 8-as szám volt az antik világban a szerencse, a paradicsom és a beteljesedés száma. Noé bárkájában nyolc ember menekült meg (Noé, a felesége, három fia, és azok feleségei). A keresztelőmedence nyolcágú. Az arabok, indiaiak, kínaiak, és japánok számára a 8-as szám a teljességet jelenti.

A 8-as szívszámú emberek tulajdonságai

Erős, nagy az ellenálló képessége, praktikus, munkakedvelő, óvatos, kitartó, sikeres, és képes a gazdasági gondolkodásmódra.

Negatív tulajdonságai

Néha túl kemény, sőt zsarnoki vagy.

9 A bölcsesség száma

A 9-es a tőszámjegyek sorát zárja le, és ezért a bevégzettség számának tekintik. Kilenc hónapig tart a terhesség és a termékeny év (a három téli hónap levonásával). Jézus a 9. órában halt meg. Az indiaiak kilenc igazságot ismernek.

A 9-es szívszámú emberek tulajdonságai

Idealista, romantikus, szenvedélyes, kedves, segítőkész, barátságos, van akaratereje, lelkesedni tud, vonzó és ösztönző.

Negatív tulajdonságai

Néha túl hirtelen cselekszik, és egy kicsit önelégült.
A Winalite Turmalin MEDÁL megrendelhető a képre kattintva:

winalitediamondgroup Fekete Zsolt


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe